Ben jij de traditionele kerstversiering ook zo zat? Dan is een moderne kerstboom waarschijnlijk net iets voor jou! Sommige mensen vinden het heerlijk om rond feestdagen tradities in stand te houden, bijvoorbeeld alles altijd op dezelfde manier versieren. Andere mensen moeten hier niet aan denken en willen graag een keer iets anders, zoals een moderne kerstboom. De vraag is dan natuurlijk alleen: waar koop je deze? Want als je rondkijkt in de winkels in de tijd voor kerst, dan zie je daar eigenlijk alleen maar echte dennenbomen en groene kunstkerstbomen. Oftewel, meer van hetzelfde? Waar vind je dan een modern alternatief?

Moderne kerstboom van hout

Daarvoor ben je bij houtenkerstboom.com aan het juiste adres. Deze zaak verkoopt twee verschillende soorten kerstbomen van hout en deze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er ook voor jou zeker een geschikte moderne kerstboom bij hen te vinden. Je kunt in de eerste plaats kiezen voor de Spira. Dit is een model in de vorm van een spiraal. Het mooie hiervan is dat je deze op een stander kunt plaatsen, maar dat je er ook voor kunt kiezen om hem op te hangen. Waarom zou je deze moderne kerstboom nu op willen hangen? Dit kun je om verschillende redenen doen:

  • kleine kinderen kunnen hier niet bij komen
  • je katten kunnen er niet in klimmen en de hond kan hem niet omgooien
  • de boom neemt op deze manier minder ruimte in beslag

Daarnaast is het natuurlijk ook heel origineel om hem op te hangen, want wie heeft er nu een hangende boom in huis rond de kerstdagen? Alleen daarmee geef je er al een geheel eigen tintje aan. Doordat de Spira in verschillende maten verkrijgbaar is, van 42 tot 190 centimeter, is er voor iedere woning een geschikt formaat verkrijgbaar. Dat maakt deze moderne kerstboom een uitstekende keus!

Alternatief

Vind jij de Spira te elegant en subtiel? Dan heb je bij houtenkerstboom.com ook nog een alternatief als je naar een moderne kerstboom zoekt. Zij bieden namelijk ook nog de Yelka. Deze is gemaakt van latjes die van kort naar lang op een staander bevestigd zijn. Zo is eigenlijk het model van een dennenboom nagebootst. Het leuke van de Yelka is dat de latjes gedraaid kunnen worden, waardoor je steeds andere vormen ermee kunt creëren. Je kunt ze bijvoorbeeld allemaal recht onder elkaar zetten, zodat de boom helemaal plat is. Op die manier neemt deze moderne kerstboom bijzonder weinig ruimte in, je kunt hem zelfs plat tegen de muur aanzetten, wat ideaal is als je een klein huis hebt. Maar je kunt de latjes ook in een spiraal draaien of kriskras door elkaar zetten. Of je zet ze in de vorm van een kruis neer. Er zijn dus heel veel mogelijkheden! Ook de Yelka is in verschillende maten verkrijgbaar en daarnaast ook in verschillende kleuren, omdat houtenkerstboom.com deze variant maakt van esdoorn, eiken en walnoot. Met een van deze bomen zorg jij dus echt voor een alternatieve en originele kerstversiering in huis! Wil jij ook eens wat anders dan anders, kies dan voor een moderne kerstboom van houtenkerstboom.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *