Bent u op zoek naar een mooie en kwalitatieve lichtkoepel? Dan bent u op het juiste adres bij de lichtkoepel specialist.

De lichtkoepel specialist geeft de laagste prijs garantie op het volledige lichtkoepel assortiment. Als u ergens anders een lagere prijs vindt voor hetzelfde product, geven zij u een korting van het verschil + 10% daarvan.

lichtkoepel specialist

Daarnaast zijn de lichtkoepels ook van zeer hoge kwaliteit! De lichtkoepels en opstanden zijn uitgebreid en onafhankelijk getest en voldoen aan de geldende normen en eisen zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Alle koepels hebben ook nog eens een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Ook bieden ze een snelle levering. Meer dan 98% wordt binnen één week geleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om een gekocht product achteraf te betalen. Dit is mogelijk 14 dagen na levering! Ook is er een gratis verzending voor bestellingen van €200,- en meer.

Heeft u vragen of wilt u advies? Dan kunt u contact opnemen. De medewerkers zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden!  

De lichtkoepel specialist gaat voor veiligheid

De lichtkoepels zijn standaard voorzien van een uniek bevestigingssysteem vervaardigd uit  polycarbonaat. De bevestiging is voorzien van een schroefdop en een effectieve anti-diefstal zekering welke inbraakvertragend werkt.

Welke soorten lichtkoepels biedt de lichtkoepel specialist?

  • Complete lichtkoepel sets
  • Vierkante of rechthoekige opstanden uit PVC of polyester
  • Ronde opstanden uit polyester of aluminium
  • Megatubes voor schuin of plat dak. Dit is een speciaal soort lichtkoepel die meer lichtinval creëert.
  • Losse (dubbelwandige) lichtkoepels uit acrylaat of polyester.