Deurluifels, diverse soorten

Deurluifels

Via Luifel.com is het mogelijk om een keuze te maken uit diverse deurluifels. Deze zijn hier in diverse maten en soorten te vinden. Voordeel is dat je deze online hier kan bestellen en deze thuis, of waar dan ook, laten bezorgen. Nadat wij hadden besloten om een dakje boven onze voordeur te hengen, zijn wij op deze website terecht gekomen.

In het assortiment zagen wij modellen van heel eenvoudig tot zeer exclusief. Waar wij het al wel over eens waren was dat het van kunststof gemaakt moest zijn. Echter daarmee hadden wij onze bestelling nog niet rond. Want hier waren zoveel mooie modellen te zien, om daar een keuze uit te moeten maken is best wel lastig.

Fraaie deurluifels hier te vinden

De website van Luifel.com laat heel veel mooie modellen zien. Van design tot standaard, met of zonder verlichting en zo kan ik nog wel even doorgaan. Omdat wij op een hoekhuis wonen en het daar best wel kan waaien hebben wij uiteindelijk voor een gebogen model gekozen. Aan dit model zit een zijdeel en deze kan ervoor zorgen dat je een beetje uit de wind staat. Dit deel moet je er wel apart bij bestellen, maar ook dat spreekt voor zich.

Nu hebben wij een mooi dakje boven onze voordeur hangen. Deze kan ervoor zorgen dat je tegen regen en wind beschermt bent. Bovendien is dit model getest op draaglast. Hieruit is gekomen dat het met gemak 100m2 sneeuw kan dragen.