Groot aanbod

In Nederland wordt de tuin steeds meer een onderdeel van de woning. Daar waar veel mensen vroeger niet zoveel waarde hechten aan de tuin is het tegenwoordig een trend om de tuin zo lang mogelijk te benutten. De veranda is daarmee ook erg in opkomst. Met een veranda met een hefschuifpui verleng je de woonruimte naar de tuin. Op een veranda kun je ondanks wind of een regenbui toch heerlijk buiten zitten. Of je nu wilt koken in de buitenkeuken, een lekker kopje koffie in de zon wilt drinken of met een terrasverwarmer de avond zo lang mogelijk rekken; met een veranda zit je goed.

In de lente, zomer en herst willen we zoveel mogelijk buiten zijn om te genieten van de frisse lucht en aan het eind van de winter staan we te popelen om weer naar buiten te kunnen. Een veranda draagt bij aan verlenging van het warme seizoen. Je kunt zo al vroeg in de lente lekker buiten zitten, maar ook laat in de herst kun je nog genieten van de frisse lucht.

Mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden als je een veranda, tuinkamer, overkapping of aanbouw met lichtstraat zou willen. Bij een veranda kun je heerlijk uit de wind en droog zitten. Er zijn tal van mogelijkheden. Denk goed na wat je wilt en ga dan in overleg met een aannemer om te kijken wat er aansluit bij jouw wensen.

Van afdak tot tuinkamer

Wanneer je kiest voor een overkapping kun je voor een houten of een aluminium variant gaan. Het dak kan helemaal dicht zijn en je kunt de zijkanten afsluiten met een glazen wand. Alles kan op maat gemaakt worden. Kies je voor een transparant dak? Dan kun je al vroeg in het seizoen genieten van een heerlijk zonnetje wat naar binnen schijnt. Ga je voor het glazen dak? Dan is het wel slim om ook na te denken over een zonwering. In de zomer kan het erg warm worden wanneer de zon vol op het glazen dak staat, maar dit is met een zonwering goed op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *