Meestal besteden we niet veel aandacht aan de vloer waar we op lopen, maar het kan veel verschil uitmaken in de ruimtes die we zien en waar we veel tijd besteden. Dus als je ontevreden bent over je vloeren, of als je gewoon inspiratie zoekt, lees dan verder. Van beton cire vloer keuken tot tapijten, ik bespreek veel opties voor betere vloeren.

Keuken

De vloer van je keuken is erg belangrijk, het moet makkelijk schoon te maken zijn. Veel mensen maken de fout door hier niet over na te denken. Ze weten daarbovenop ook nog eens niet hoe ze die voer dan echt schoon moeten maken, waardoor er vlekken op komen die niet meer weg te halen zijn. Allereerste is het belangrijk dat je beton cire vloer keuken hebt. Dan zijn vlekken veel makkelijker weg te halen. Verdunde ammoniak werkt ook veel beter dan schoonmaakmiddel.

Woonkamer

Ook de woonkamer verdient wat extra liefde. Als je stofzuigt, stop dan wat waspoeder en in de stofzak. Zo ruikt straks je hele woonkamer heerlijk. Ook is het belangrijk dat je als je een tapijt hebt, je die vaak schoonmaakt. Maar een tapijt is zeker niet te vergeten. Mensen zijn er soms bang voor omdat ze denken dat het snel vies wordt. Maar dat valt allemaal wel mee, en je kan online tegenwoordig heel makkelijk per stof vinden hoe je de schoonmaak aanpakt. Veel minder gedoe dan je nu misschien denkt.

Jouw vloer

Bedenk ook waar je hem voor gebruikt. Als je elke dag in de keuken staat dan is een beton cire vloer keuken erg handig, maar als je er nooit bent en altijd eten besteld, dan misschien niet. Ook is het belangrijk om te denken aan je eventuele huisdieren en kinderen. Veiligheid boven alles. Maar maak het ook fijn om naar te kijken, en zorg dat het jouw eigen stijl is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *