Montage instructies op de website van Toiletmarkt

Logo-Toiletmarkt

Weet u niet hoe u uw nieuwe reservoir moet plaatsen in uw huis. Neem dan een kijkje op de website van Toiletmarkt. Hier staan montage instructies op. De montage instructies zijn heel duidelijk en in goede stappen verdeeld met duidelijke plaatjes. Alle schroeven en bouten zijn gelabeld met een nummer. Zo weet u precies welk schroefje u waar moet gebruiken. Dus weet u niet hoe u uw resevoir moet installeren. Neem dan een kijkje bij de montage instructies op de website van Toiletmarkt.

Erg tevreden met de hulp van Toiletmarkt

Ik had het idee om een reservoir zelf te gaan plaatsen, alleen wist ik niet hoe. Ik heb daarom de montage instructies gevolgd die op de website staan van Toiletmarkt. Deze instructies waren super makkelijk te vinden en ik heb ze goed kunnen volgen. Ik ben erg blij met het nieuwe reservoir. Het oude reservoir wat we hadden gebruikte veel te veel water en was niet meer goed. De nieuwe doet het supergoed en ik ben erg blij met de nieuwe reservoir.

toilet

Wat kunt u allemaal nog meer vinden op de website van Toiletmarkt

Toiletmarkt beschikt naast alle artikelen en montage instructies ook een blog, waar u alle informatie kunt vinden die u zoekt.