Kom jij niet zo graag buiten, maar heb je wel graag groen in je huis? Dan kun je een stapje verder gaan dan alleen het schilderen van je muren. Je kunt, lekker vanuit je huis, planten voor binnen bestellen. Deze planten zijn net zo graag binnen als jij, dus dat is alvast een match made in heaven! Wil je dan ook nog planten voor binnen die niet zo van zonlicht houden? Dan kies je natuurlijk een kamerplant schaduw. Jullie zullen vast erg gelukkig worden samen! Welke planten voor binnen je kiest is natuurlijk totaal afhankelijk van je smaak. En van hoeveel zin je hebt om de planten regelmatig water te geven.

Lees de beschrijvingen van de planten voor binnen voor je ze bestelt

Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Je ontdekt dan niet ineens dat jouw planten voor binnen graag vliegen eten of juist koffie drinken in plaats van water. Nee, alle gekheid op een stokje, het is best handig om te weten welk onderhoud jouw planten voor binnen nodig hebben. Moeten ze veel water hebben of juist weinig, moeten ze boven de radiatoren staan of worden ze daar erg ongelukkig van. Het moeilijke is misschien om de handleidingen bij de diverse planten te onthouden. Maar bij twijfel heb je altijd de website nog.

Bestel direct mooie potten bij je planten

Als je vanuit je huis planten voor binnen hebt besteld, dan wil je niet nog een keer de deur uit moeten om potten te gaan kopen. Het is wel zo gemakkelijk om direct potten te bestellen bij de planten. Bij iedere plant staat de potmaat en dus kan het gewoon niet mis gaan. Pak je het helemaal slim aan, dan ga je voor een mooie complete set van 4, 6 of 9 planten, met pot. Op de site zie je precies welke planten er in het pakket zitten en uit welke potten je kunt kiezen.

Geen zin om de deur uit te gaan voor een verjaardag?

Laat dan gewoon een giftbox met wat planten bezorgen bij de jarige. Deze giftbox bestaat altijd uit 3 planten met potjes. Je kunt er zelf een kaartje bij doen of er een kaartje laten bij doen. Het bezorgen kan via jouw adres, maar je kunt ook het adres van de ontvanger opgeven. Even een appje erachteraan met hoe druk je het hebt met het zorgen voor jouw planten en je kunt er weer een jaartje tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *