Raamfolie is allerlei soorten, maten en kwaliteiten te vinden

De toepassingen zijn legio. Je kunt het gebruiken om inkijk van buiten naar binnen te voorkomen, of om licht tegen te gaan. Maar het wordt ook veel toegepast voor reclame, bijvoorbeeld op bussen of panden.

Misschien heb je er zelf wel eens over gedacht, folie op je ramen of deur. Maar wat voor folie en waar koop je het dan? Sommige winkels verkopen folie, maar dat is echt alleen een plastic laag. Anderen verkopen folie met teksten of kleuren, maar het blijft allemaal niet bijzonder. Het is goedkoop, maar soms wil je net een beetje meer.

Opvallende folie

Raamfolie naar eigen ontwerp, bestaat al jaren. Maar het was onbetaalbaar, vooral als je er maar weinig van nodig hebt. Gelukkig kunnen door de technische ontwikkelingen raamfolie op kleine schaal worden geproduceerd, tegen lage kosten. Kies wat voor soort raamfolie je wilt; gesneden, full colour, transparant, statisch, gesneden gekleurd vinyl, full colour stickers, one-way vision of two-way vision.

Maak er een leuke tekst bij, kies de maat en dan komt het leukste. Kies uit de honderden standaard ontwerpen, of upload je eigen ontwerp. Heb je een foto van je hondje, pas deze dan een beetje aan, zodat dit als ontwerp gebruikt kan worden voor je raamfolie. Voor een fatsoenlijke prijs heb je een unieke folie, waar je jaren plezier van hebt.